Пъпеш и ягоди

05/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо159
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъпешите се разделят, изчистват от семките и се белят. Режат се на тънки ивици и се слагат в купа.

Заливат се с розето и розовата вода. Оставят се да се охладят в хладилника за два часа. Ягодите се разполовяват и се добавят към пъпеша.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар