Бишкотена торта с течен шоколад

24/05/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
"Съществуването на такива божествени сладкиши, като тази великолепна бишкотена торта с течен шоколад е поредното доказателство, че има Рай "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 291
  • Преглеждания за месеца350
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте течната сметана. В отделен съд смесете крема сиренето с пудрата захар. Разбъркайте добре. Прибавете заквасената сметана и течния шоколад. Разбъркайте отново, за да получите пухкав крем. Сипете разбитата течна сметана и разбъркайте.

Потопете бишкотите в прясното мляко с рома и ги наредете на дъното на правоъгълна форма. Изсипете върху тях половината крем. Покрийте с втори пласт бишкоти и ги залейте с останалия крем. След това сложете тортата в хладилника.

Пригответе заливката, като смесите продуктите и ги сложите на слаб огън. Разбъркайте добре докато получите гладка смес. Изчакайте да се охлади и залейте тортата с него.

Сложете бишкотената торта в хладилника, докато стане време за сервиране.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

gema
gema
06.06.2015 23:53
ne razbrah,koi produkti se smesvat psledno,sled kato veche sa smeseni vsichki i kakvo shte se poluchi kato gi zatoplim,kakvo stava s technata smetana kato se zatopli
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв