Свинско на скара със сос от ананас

17/05/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изцежда се сокът от зелените лимони. Свинското се нарязва на парчета и се маринова в сока от лимоните, в който се добавя розмарин.

Оставя се за час и половина в хладилник. Приготвя се сос, като се реже обеленият ананас и обеленото киви на кубчета. Плодовете се задушават за 3-4 минути заедно с уискито и захарта.

Месото се вади от маринатата, подсушава се леко и се пече на скара до готовност. Сервира се, като се полива със соса от ананас.
подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар