Чатни от пъпеш и праскови

01/12/2012
от СоняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3 бурканчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо841
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете пъпешите и прасковите. Отстранете костилките и семената
Нарежете ги на кубчета. Сложете всички продукти в тенджера. След като кипнат, варете 20 минути на тих огън

След това изсипете готовото чатни в стерилизирани буркани с винтови капачки. Обърнете ги надолу и ги оставете да престоят така 20 минути.

Може да ги съхранявате 1 месец в хладилник.
подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар