Пилешка супа

25/06/2014
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 915
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крилца се варят в голяма тенджера.

Прибавя се лукът, пащарнакът, морковът, а след като заври, се прибавят зърната от черен пипер.

След като заври бульонът, се прехвърля в огнеупорен съд и се готви за 2 часа, като бульонът се препенва.

Разкъсаното месо на пилето се прибавя към бульона. Супата се сервира гореща.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар