Дроб сарма с пилешки воденички

03/12/2011
Пепа
отПепаНовак
"Пилешките воденички са не само чудесно мезе за бира, но от тях може да се приготви страхотно вкусна дроб сарма!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 175
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Воденичките се сваряват в подсолена вода.

Лукът се запържва в сгорещената мазнина, добавят се оризът, нарязаните воденички и подправките. Ястието се залива с част от бульона и се вари 15 минути.

Изсипва се в тавичка, добавя се още малко бульон и се пече във фурна. 15 минути преди да изваждането от фурната се полива с разбитите кисело мляко и яйца.
подобни рецепти тук
5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Албена
Албена
03.05.2016 21:29
Чудесна дроб сърма за тези които не обичат агнешко.Аз я направих със зелен лук и пресен джоджен.Също така добавих и пилешки дробчета.Наистина вкусно.
0
0
Стас
Стас
03.07.2015 20:35
Невроятно вкусна! Аз добавих и малко чубрица
0
0
надя александрова
надя александрова
07.02.2014 12:27
страааашна...благодарим
2
1

Виж всички коментари или напиши такъв