Салата с паста, зеленчуци и Рикота

20/09/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо797
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите и чесънът се запържват в зехтина до пълно омекване. Прибавя се магданозът и се пържи още няколко минути.

Миксът от зеленчуци се вари до пълна готовност в подсолена вода, след което се отцеждат. Рикотата се смесва със сметаната, оцета, горчицата, черния пипер и солта.

Пастата се вари според указанията на опаковката. Смесват се гъбената смес, зеленчуковият микс, нарязаната шунка, зеленият лук и соса от Рикота.

Внимателно се разбърква и се оставя в хладилника за един час преди сервиране.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар