Кростини с аншоа и масло

28/04/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо176
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг2,7 от 5

Необходими Съставки

  • франзели - 1 бр.
  • аншоа - 10 бр. филета (от консерва)
  • масло - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филии и намажете всяка една от тях с тънък пласт масло.

Загрейте фурната на 200 градуса. Наредете филийките в тава и запечете във фурната за 5-7 минути.

Изплакнете аншоата. След това я размачкайте заедно с маслото с помощта на вилица, до получаване на хомогенна смес.

Намажете препечените филийки с получения пастет и сервирайте.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар