Спаначена супа с топчета по шанхайски

01/05/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо384
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кайма - 200 г
  • спанак - 500 г
  • сусамово олио - 1 ч.л.
  • анасон - 2 зърна
  • джинджифил - 2 щипки
  • сол - 1 ч.л.
  • вода - 2 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се подправя с анасон, джинджифил и половината сол. Откъсват се парченца и се оформят месни топчета.

Топчетата се пускат едно по едно във вряща вода и се варят 20 минути.

Добавят се нарязаният спанак, останалата сол и олиото и се вари до готовност. Супата се сервира гореща.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар