Спаначена супа с топчета по шанхайски

01/05/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо305
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се подправя с анасон, джинджифил и половината сол. Откъсват се парченца и се оформят месни топчета.

Топчетата се пускат едно по едно във вряща вода и се варят 20 минути.

Добавят се нарязаният спанак, останалата сол и олиото и се вари до готовност. Супата се сервира гореща.
подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар