Испанска супа с бекон

08/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и беконът се заливат със студена вода и се варят до омекване. Добавят се лукът, морковите и саламът, нарязани на ситно. Поръсва се със сол и се оставя на тих огън.

Когато месото е почти готово, се добавят фасулът и подправките. Шунката и сланината се нарязват на ситно, добавят се накълцан магданоз, яйцата и бульонът.

Сместа се размесва добре и се оформят крокети, които се овалват в галета и се запържват в сгорещената мазнина. Преди сервиране във всяка купа се слагат крокети и се заливат с горещата супа, а отгоре се гарнират с настърган кашкавал.

подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар