Задушена целина по китайски

24/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • целина – 500 г
  • зелен лук – 1 стрък
  • олио – 1 с.л.
  • соев сос – 1 с.л.
  • сол – ½ ч.л.
  • черен пипер – ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се измива, подсушава се и се нарязва на къси ивички.

Нарязаният на ситно лук и черният пипер се запържват в загрятото олио и се добавя целината.

Запържва се леко при непрекъснато бъркане и се добавя соевият сос и солта.

Похлупва се и се оставя да се задуши 10 минути.
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар