Риба с чеснов сос

26/04/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 743
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от костите и кожата, измива се добре, нарязва се на парчета по диагонал и всяка порция се начуква с чукче. Посолява се със сол и червен пипер.

Панира се с брашно и се изпържва в силно сгорещена мазнина. Чесънът се обелва и се счуква със сол, прибавят се ореховите ядки и заедно с чесъна се счукват до получаване на хомогенна смес.

Добавя се разбърканото мляко с дребно нарязания копър. Така приготвеният сос се поднася за гарнитура на изпържената риба.
подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар