Супа със спанак и раци

26/04/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • спанак - 400 г
  • месо от раци - 300 г
  • бульон - 1. 5 л месен
  • олио - 1 с.л. сусамово
  • яйца - 1 бр. (само белтък)
  • брашно - 1 с.л.
  • бяло вино - 50 мл
  • джинджифил - 1 щипка
  • захар - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се кипва и се добавят виното, захарта, джинджифилът и разтвореното в малко вода брашно.

Бърка се непрекъснато и се сипват раците и нарязаният спанак. Поръсва се със сол и черен пипер и се добавя леко разбитият белтък.

Накрая се подправя със сусамовото олио.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар