Тайландска супа с раци

30/06/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо221
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • раци – 250 г месо
  • бульон – 1 л пилешки
  • скариди – 100 г
  • царевица – 300 г от консерва
  • сметана – 150 мл
  • черен пипер – ½ ч.л.
  • сол – ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се слага да заври и се добавят скаридите, месото от раци и отцедената царевица.

Вари се 15 минути и се сваля от котлона. Поръсва се със сол и черен пипер и готовата супа се подправя със сметана.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар