Шведско ястие с моркови и риба

24/04/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо124
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пушени гърди – 100 г
  • лук – 1 глава
  • моркови – 300 г
  • картофи – 300 г
  • грах – 100 г
  • бульон – 150 мл
  • риба – 400 г филе
  • олио – 80 мл
  • сол – ½ ч.л.
  • черен пипер – ½ ч.л.
  • сметана – 100 мл
  • магданоз – 5 - 6 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пушените гърди се нарязват на ситно и се запържват с накълцания лук. Добавят се нарязаните моркови, картофи и грахът.

Залива се с бульона и се поръсва със сол и черен пипер. Оставя се да се задуши и се добавя рибното филе, нарязано на кубчета.

Когато и то се задуши, ястието се залива със сметаната и се поръсва с накълцан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар