Рибно руло със сос

22/07/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо355
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Рибното филе се смила и се добавят сол, черен пипер, накиснатият в млякото и изцеден хляб, 1 яйце, половината от предварително сварените и нарязани на кубчета моркови и целина, гъбите, киселите краставички и 1 сварено яйце.

Всичко се разбърква добре и се оформя като руло. Слага се в намазана с мазнина тава, намазва се с разбито яйце и се поръсва с галета и настърган кашкавал. Запича се в умерена фурна.

Приготвя се сос от нарязания лук, настърганите домати и останалата част от морковите и целината, пасира се и с него се залива готовото руло преди сервиране. Сервира се, поръсено с нарязан магданоз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар