Скумрия на скара с пикантен орехов сос

12/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо762
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се измива, поръсва се със сол и черен пипер и се топва в олиото.

Запича се на скара и се нарежда в плоска чиния. Приготвя се сос от счуканите орехови ядки, попарени с 100 мл гореща вода, начукан чесън, разтопено масло, накълцан магданоз и чили сос.

С него се залива рибата и се сервира, като се украсява с резени лимон.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар