Мерлуза по воденичарски

17/06/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо640
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба се нарязва на порции, осолява се и се овалва в брашно. Пържи се в силно сгорещено олио.

Когато е готова, се залива със сос от нарязаните и предварително запържени в маслото ситно нарязани домати, чесън и магданоз.

Сервира се полята с лимонов сок.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар