Сос Песто Дженовезе

17/04/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1 бурканче
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо447
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кедровите ядки се запържват в сух тиган около 3 мин. Счукват се в хаванче заедно с чесъна и морската сол.

Босилекът се прибавя постепенно, като се продължава да се чука, до получаването на гладка смес.

Смесват се отделно зехтинът с двата вида сирене и се смесват заедно с босилковата смес. Разбърква се добре.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар