Марината за овче месо

21/04/2014
Marianaот MarianaНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 848
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресовайте почистения чесън и нарежете на ситно пресния лук. Овчето месо се нарязва на едри парчета и се добавя. Продуктите се разбъркват добре и се овкусяват с подправките.

Заливат се със зехтина и айряна и се оставят да престоят поне една нощ, а най-добре 24 часа в хладилник. Преди термична обработка оставете месото за няколко минути, докато се отцеди от излишната марината.

Тези продукти са достатъчни за мариноването на 500-700 г овче месо.подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар