Канелони с Рикота

22/04/2014
Анонимен
отАнонименНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 015
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се вари в подсолена и вряща вода, отцежда се, но се запазва водата, в която е врял. След като се охлади фасулът се реже на половинки.

Зехтинът се смесва с босилека. Овкусява се се със солта и черния пипер. Оставя се бульонът да кипне, ако е нужно се добавя и вода, където се вари пастата, според указанията на опаковката.

Прецежда се и се охлажда. Пълни се със сместа от сирене и се слага отгоре зелен фасул. Напръсква се със зехтина и останалия босилек. По желание може да се запече малко във фурната.
подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар