Фарфале с кайма и домати

15/04/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо477
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го запържете заедно с чесъна в малко зехтин. Прибавете каймата и гответе още няколко минути, докато каймата се изпържи добре. Овкусете със сол и черен пипер.

Загрейте фурната на 180 градуса.

Пастата се вари за 4-5 минути и се прехвърля отцедена в голяма тава. Слага се да се пече за 30-35 минути във фурната. Към нея се добавя каймата и доматеният сос.

Малко преди да стане готова пастата, поръсете с Пармезан.

Сервирайте ястието докато е топло.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар