Супа от хайвер и зелев сок

03/04/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо164
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на много дребно и се задушава с маргарина/масло. Прибавят се червеният пипер и водата. Оставя се да ври, докато се свари лукът. Налива се зелевият сок и ври още 10 минути.

Хайверът се смесва с брашното и се размива с малко вода. Излива се в супата, долива се с гореща вода и се оставя да ври още 5-10 минути. Готовата супа се сервира студена.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар