Бисквитена торта с Маскарпоне и шоколад

31/03/2014
marcheva14
отmarcheva14Новак145531
"Не може да наречете обикновена Бисквитена торта, която има маскарпоне и шоколад "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 147
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шоколадът се разтопява на водна баня. Бисквитите се смилат в блендер и се разпределят в две купи - едната с белите бисквити, а другата с тъмните.

Разбива се Маскарпонето и сметана със захарта и ванилията.
В тортена форма се поставят белите бисквити и се напояват с прясно мляко.

Отгоре се полага 1/3 от крема с Маскарпоне, после се полагат тъмните бисквити и се заливат с 3 с.л. шоколад.

Продължава се до изчерпване на количествата. Охлажда се за няколко часа в хладилник.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар