Содено тесто

27/03/2014
Жасмин
отЖасминНовак
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 392
  • Преглеждания за месеца256
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното със солта. Сложете содата в киселото мляко и когато шупне я изсипете в предварително приготвеното кладенче. Добавете разбитите яйца и замесете меко тесто.

Така приготвеното содено тесто е подходящо за питки, мекици или пици. Преди употреба го оставете около 20 минути на стайна температура, за да "почине".подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар