Фарфале с чери домати и нахут

17/03/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо624
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се запържват в зехтина, отцеждат се върху кухненска хартия и в същата мазнина се запържват чери доматите.

Яйцата се разбиват със сметаната, прясното мляко, ригана, солта и черния пипер. Пастата се вари според указанията на опаковката и се отцежда.

Реди се в намаслена тава заедно с тиквичките, чери доматчетата, нахута, моцарелата до изчерпване на количеството. Залива се с яйчената смес и се поръсва с пармезана.

Пече се в умерена и предварително загрята фурна, докато ястието си промени цвета си в златистокафяв.подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар