Предястие от мерлуза

21/03/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото рибно филе се нарязва на порции, поръсва се със сол, напръсква се с оцет и се оставя за 15 минути. Изпържва се в сгорещеното олио.

Отцедената от мазнината риба се поставя в плитка чиния, поръсва се с настърганите на ренде яйца и дребно нарязаните кисели краставички.

Залива се с майонеза, разбъркана с кисело мляко. Отгоре се поръсва със счукан черен пипер, украсява се с клончета магданоз и лимонови резенчета.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар