Сандвичи с риба тон и херингово масло

04/04/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо175
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • франзела – 1 бр.
  • риба тон - 100 г (от консерва)
  • майонеза – 100 г
  • олио – 80 мл
  • за херинговото масло
  • масло - 125 г
  • херинга - 2 бр.(маринована)
  • горчица – 1/2 ч.л.
  • зелен лук – 2 пера
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва и филийките се изпържват в олиото. Намазват се с готовото херингово масло. Рибата се отцежда, пасира се и се смесва с майонезата. Приготвената смес се слага на филийките на малки топчици като хълмче.

За да се приготви херинговото масло, рибата се чисти от костите и кожата и се пасира. Смесва се с нарязания на ситно лук, горчицата и омекналото масло.
подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар