Сандвичи с маринована херинга и хрян

25/03/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • франзела – 1 бр.
  • херинга - 200 г маринована
  • яйца – 2 бр. (твърдо сварени)
  • олио – 1 с.л.
  • горчица – 2 с.л.
  • маруля - 4 листа
  • хрян – ½ корен
  • оцет – 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хрянът се настъргва и се залива с оцет. Почистената от кожата и костите херинга се нарязва на дребно.

Смесва се с нарязаните на дребно яйца, листата от салата и се добавят горчицата и олиото.

Всичко се разбърква и се маже на филийки от франзела. Поръсва се с хрян.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар