Салата с пене, авокадо и бекон

14/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещен зехтин се запържват чесънът и беконът. Отцеждат се върху кухненска хартия.

Пастата се вари според указанията на опаковката. Отцежда се и се добавят беконът с чесъна, чушките, чери доматите, руколата и авокадото.

Овкусява се се със солта, черният пипер и авокадото. Добавя се сметаната и се разбърква внимателно. Салата се поръсва с босилека.
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар