Супа с пушена треска, боб и праз

18/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо100
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и празът се запържват в зехтина. Прибавя се бульонът и се оставя да заври около 5 мин.

Прибавя се бобът. Рибата се почиства и се реже на малки кубчета. Прибавя се в супата.

Супата се овкусява със солта и черния пипер. Поръсва се с нарязаният на ситно магданоз.

подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар