Херингово масло за сандвичи

06/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • масло - 250 г
  • харинга - 4 бр. (маринована)
  • горчица – 1 ч.л.
  • зелен лук – 4 пера
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от кожата и костите, смила се и се пасира.

Смесва се с омекналото краве масло, нарязания на много ситно зелен лук и горчицата.

Разбива се много добре. Шприцова се на розички и се поднася в порцеланова чиния заедно с препечен хляб.

подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар