Заешко с царевица

12/11/2012
от ТодорНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо586
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива добре и се вари (около 1 час) заедно с дафиновия лист, 3 - 4 зърна черен пипер, сол на вкус и малко олио, като в началото се препенва.

След като месото е готово, се обезкостява и се нарязва на малки парченца. Изсипва се в йенска тенджера, заедно със зеленчуците, подправя се с ригана и се обърква добре. Отгоре се изсипва майонезата и се разстила с лъжица.

Тенджерата се покрива с капак, и се пече на фурна (200 градуса), около 40 минути, докато майонезата и зеленчуците пуснат сок, и се запече отгоре.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар