Печени пълнени кифли

30/08/2016
Бранимира
отБранимираНовак
"Кифлите с мармалад са отживелица. Опитайте тези неустоими пълнени кифли и няма да се сетите за други!"
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо258
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прави се светла запръжка от маслото и брашното, разрежда се с бульона и се вари до получаване на гъста каша.

Прибавя се ситно нарязаните шунка и магданоз, черен пипер, сол и се разбърква добре.

Изважда се средата от надлъжно нарязаните кифли, пълнят се с приготвената смес и се пекат 10 минути в гореща фурна.
подобни рецепти тук
5 1
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар