Двуцветни сиропирани сладки

04/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
"Днес наш ред ли е да черпим?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21 039
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята в хладкото мляко. След това прибавете половина брашно. Разбъркайте.

Разбийте яйцата с олиото и добавете останалото брашно заедно с приготвената смес.

Разделете тестото на две части. В едната сложете канелата и отново омесете.

Разделете всяка от частите на четири и от всяка оформете по 30 топчета.

Вземете едно светло и едно кафяво топче, разтеглете ги и ги вържете на възел.

Подредете сладките в намаслена тава за печене. Печете в предварително загрята умерена фурна.

Извадете готовите сладки да се охладят и след това ги залейте с горещия сироп от водата и захарта.подобни рецепти тук
5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

силвия
силвия
06.07.2015 09:19
колко брашно - не пише количество?
3
0
веси
веси
12.03.2014 23:58
Каква е тази снимка , нищо не се разбира от тази рецепта
4
1
Цвети
Цвети
12.03.2014 11:40
И аз не я разбирам. СНИМКАТА не отговаря на описанието.
2
3

Виж всички коментари или напиши такъв