Боб бакла с мащерка

19/07/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 288
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • бакла – 600 гр.
  • масло – 10 гр.
  • лук – 2 стръка
  • бекон – 150 гр.
  • мащерка – 1 с.л. прясна
  • лимонов сок – 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът поставете да ври в тенджера с вряща вода. След като е готов го прецедете и оставете да изстине. След това го почистете от люспите.

Загрейте масло в голям тиган и запържете лука с бекона, разбърквайте, докато беконът стане кафяв.

Добавете боба и мащерката и разбъркайте. Добавете лимоновия сок и подправете на вкус.
подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар