Свински шишчета с глазура от портокали и мед

15/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо795
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо нарязвате свинското на парченца (по 2.5 см.) и го смесвате с чесъна, подправките и зехтина. След това нанизвате свинското на шишчета.

Изпечете шишчетата на грил или барбекю докато станат кафяви.
През това време може да приготвите глазурата. За целта смесвате продуктите в нагорещен тиган и ги оставяте да заврят. Намалете котлона и открийте, оставете сместа да къкри около 5 минути, докато се втвърди.

Сервирайте шишчетата с глазурата.
подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар