Салата от мариновано червено зеле и резене

13/07/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Хлябът се смесва с 2 с.л. от зехтина и семената от резенето.

Осолява се и се поръсва с черен пипер. Всичко това се прехвърля в тава за печене и се пече около 15 мин., след което се оставят да изстинат.

Смесват се маринованато зеле, зеленият лук, чушките и нарязаното резене, тиквеното семе и кимионът. Осолява се, добавя се черен пипер, зехтин и лимонов сок.

Прибавят се двата вида сирене. Листата от маруля се редят и се слагат смесените зеленчуци. Поръсва се с крутоните.
подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар