Китайска пилешка супа с вино

04/03/2014
Анонимен
отАнонименНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо386
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се залива със соевия сос и виното. Поръсва се с черен пипер, нарязан зелен лук и се оставя да се маринова за половин час.

Гъбите се нарязват на ивички. Фидето се залива с гореща вода и се похлупва за 5 минути.

Бульонът се кипва и в него се слагат месото, гъбите и отцеденото фиде. Супата се вари 10 минути и се сервира.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар