Пилешка супа с пържени филийки

30/03/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо298
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в мазнината. Заливат се с 2 л вода и се добавя нарязаното на парченца месо.

Оставя се да се вари на слаб огън и когато месото е готово, се добавят предварително свареният ориз и нарязаните на ситно яйца.

Готовата супа се сервира, като се излива върху запържените филии хляб, поръсени с настърган кашкавал, сол и черен пипер.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар