Супа с грах, месо и бекон

19/05/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо258
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, месото и беконът се нарязват и запържват в загрятата мазнина. Добавя се грахът и се залива с бульона.

Вари се до готовност на месото и се добавят нарязаните на кръгчета моркови и праз.

Супата се вари до омекване на морковите и се поръсва с черен пипер, сол и накълцан магданоз.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар