Супа с овесени ядки и бекон

02/04/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо160
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът и беконът се нарязват на кубчета и се запържват в мазнината.

Поръсват се с ригана, босилека и нарязания магданоз. Добавят се нарязаните на кубчета домати и се залива с вода. Когато заври, се добавят овесените ядки, солта и черният пипер.

Оставя се да ври 15 минути на бавен огън и се сваля от котлона. Готовата супа се поръсва с настърган пармезан.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар