Дроб по воденичарски

04/05/2009
Велко
отВелкоНовак
"Има нещо неустоимо в семплите класически рецепти - сигурно затова тайната им се предава от поколение на поколение "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 067
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лук се нарязва на едро и се задушава, прибавя се дробът, нарязан на хапки и печени чушки. Подправя се с черен пипер, сол и чубрица.

Когато дробът е почти готов, се прибавя червен пипер и 50 мл. вино.

Готви се, докато остане на мазнина.



подобни рецепти тук
5 11
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

гита
гита
11.03.2012 13:05
бърза, вкусна и перфектна по съдържание рецепта! Да ВИ е сладко!!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв