Паламуд с лук и домати на скара

23/04/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 074
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 бр.
  • лук - 2 глави
  • домати - 3 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • лимони - 1 бр.
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и я разрежете по дължина. Овкусете със сол и черен пипер. Преместете всяка една върху намазано с мазнина парче фолио.

Нарежете лука, доматите и лимона на филийки. Сложете ги при рибата, заедно с чесъна. Поръсете със зехтин и магданоз и завийте плътно в краищата. Печете на предварително загрята скара.

По желание може да поднесете със задушени картофи.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар