Застроена рибена чорба

30/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 769
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците, почистени и нарязани на дребно, се заливат с 5 ч.ч. гореща вода и се варят на тих огън около 20 минути.

Прибавят се рибата, нарязана на кубчета и ароматните подправки. Чорбата се доваря на тих огън, оттегля се и се застройва с киселото мляко и яйцето.

Супата се поднася топла, поръсена с девесил и лимонов сок.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар