Ципура на скара с доматен сос

17/07/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме соса, като запържваме нарязания на ситно чесън в зехтина до златисто.

Режем доматите на ситно и ги сипваме вътре. Посоляваме и варим за около 10 минути или докато сосът се сгъсти. След това отстраняваме от огъня и поръсваме с магданоз.

Подправяме филето от ципура със сол и черен пипер, намазваме го обилно със зехтин и го слагаме да се пече на скарата. Заливаме готовата риба със соса и поднасяме с резени лимон.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар