Зеленчукова яхния с боб

22/02/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо518
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се кисне за 12 часа в студена вода. Доматите се бланшират за 30 секунди, белят се и се режат на едро.

Лукът и целината се запържват. Добавят се зеленчуците и бобът.

След като бобът е добре сварен, се добавя оризът, 15 мин. преди супата да е готова.

Чесънът, магданозът и босилекът се режат на ситно. Супата се сервира гореща.
подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар