Супа с бакла

22/02/2014
Анонимен
отАнонименНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 823
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Баклата се вари в подсолена и вряща вода около час, или докато омекне. Лукът, целината, морковът и майораната се запържват.

Добавят се доматите и се държи на огъня около 15 мин. Овкусява се със солта и пипера, след което се добавя зрялата бакла. Когато водата заври се прибавя и прясната вода.

Държи се на огъня около 15 мин. Във всяка купичка се слага по една филийка препечен хляб, след което се залива със готовата вече супа.
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар