Бобена салата с цаца по гръцки

28/10/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо392
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половината фасул се пасира и се добавя доматеното пюре, оцетът, кетчупът, половината от нарязаните на ситно копър и магданоз. Добавя се половината лук и риба, които се нарязват.

В другата половина от фасула се добавят останалите цели рибки, нарязаните маслини, солта, 1 яйце и останалият лук.

В купа се слага първо пасираната основа и върху нея се изсипва другата фасулена смес.

Посолява се залива се със зехтина и се поръсва с останалите копър и магданоз. Салатата се гарнира с резенчета лимон и яйца.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар